La Cursa Trail amb el Fem Pinya

El Club d’Atletisme Runners el Vendrell organitza des del 2019 la Cursa Trail el Vendrell, una prova d’iniciació al trail. Aquest any s’havia de celebrar al juny, però, a causa de la nova situació pandèmica, l’han hagut d’adaptar, amb una edició de la cursa virtual entre el 22 de desembre i l’11 de gener.

Des de l’entitat volien seguir connectats amb els corredors, i poder oferir una activitat per motivar-los, així doncs, els participants a la cursa s’inscrivien al seu web amb un donatiu mínim de 2 €, per després imprimir-se el dorsal a casa i fer el recorregut pel seu compte, ja podia ser corrents, caminant o en bicicleta, i compartir-lo a les xarxes socials sota l’etiqueta #FentKmFemPinya.

A més a més, volien continuar amb el compromís que tenien amb la colla castellera Nens del Vendrell i el seu projecte “Fem Pinya”, així que tots els diners recaptats s’han destinat a aquesta iniciativa, un total de 300 €, que s’han entregat el passat dijous 21 de gener en un acte simbòlic al local dels de la camisa vermella.

El president dels Nens, Joan Huguet, ha volgut agrair molt aquesta aportació, que ajudarà a famílies que ho necessitin i ha destacat que “per nosaltres és un orgull que entitats com els Runners o d’altres confiïn en nosaltres per fer aquestes accions, i ens mostra que, a parer d’aquestes entitats, empreses o persones individuals, estem fent bé la feina, i per això ens fan confiança”. Cal destacar que des de la secció dels Nens Outdoor també van participar i completar la trail d’aquest any.

Des dels Runners han destacat també els valors socials que els castells i l’esport amateur i de base comparteixen, i esperen continuar posant el seu granet de sorra per poder ajudar, almenys una mica, a superar aquesta situació de crisi sanitària, social i econòmica.

Agraeixen també a totes les empreses que han cedit algun obsequi per sortejar entre els participants, entre els quals hi ha El Celler Avgvstvs Forvm, El Niu 1976 i el Consell Esportiu del Baix Penedès pel recolzament. I, sobretot, als 54 atletes que han participat caminant, corrent, en bicicleta, etc., gràcies a ells s’ha pogut fer aquesta aportació a un projecte solidari amb els més vulnerables del municipi.