Fem Pinya amb el Mercat municipal

El projecte Fem Pinya segueix sumant noves iniciatives per ajudar als més vulnerables del municipi

A les portes d’una nova temporada, encara amb la incertesa de quan es podrà tornar a aixecar un castell a plaça, els Nens del Vendrell no decauen i segueixen molt actius amb els projectes socials. En el marc del projecte Fem Pinya al Vendrell, han arrencat una iniciativa amb el Mercat Municipal per tal de fomentar el comerç de proximitat i donar suport a famílies vulnerables del municipi.

El projecte “Fem Pinya amb el Mercat municipal” finançarà 3.000 € en vals de compra de 5 i 10 euros per bescanviar a les parades del Mercat Municipal, i es podran usar durant sis mesos. Una proposta que donarà accés a una vintena de famílies en risc de vulnerabilitat del Vendrell a productes d’alimentació frescos.

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament serà l’encarregada de disposa d’aquests vals de compra i designar-los a les famílies de la població en situació de vulnerabilitat.

Gràcies a la gran solidaritat de les ciutadanes i ciutadans de la comarca, el “Fem Pinya” s’ha transformat en un projecte en constant creixement, i vol arribar al màxim de famílies possible. La colla castellera vol retornar al poble tot el suport que han rebut durant dècades a les places, animant a tothom a gaudir del comerç de barri i de proximitat.