Contractació d’actuacions

Durant l’any els Nens del Vendrell duem a terme més de 30 diades castelleres per tot el territori, a més de múltiples actuacions comercials. Aquestes actuacions són per iniciativa pròpia de la Colla o per la contractació per part d’institucions públiques i privades.

Segons l’època de l’any, el moment de la temporada i el calendari d’actuacions regular, us oferim la possibilitat d’adaptar-nos a diverses modalitats d’actuacions castelleres personalitzades i, sobretot, a les vostres necessitats i possibilitats.

serveis-contractacio

Si us interessa que formem part d’un dels vostres esdeveniments, festes majors o celebracions només cal que us poseu en contacte amb nosaltres a través del formulari.

Tallers i recursos educatius

TALLERS PER A EMPRESES I ENTITATS

Els castells destaquen pels valors que transmeten, com per exemple:

tallers-icon-grup

Treball en equip

tallers-icon-superar

Esperit de superació

tallers-icon-valor

Valor

tallers-icon-cooperar

Cooperació

Tots ells, valors necessaris pel bon funcionament de les empreses, institucions i corporacions, siguin públiques o privades.

Una bona manera de fomentar el companyerisme i el treball en comú, a més de divertir-vos fent una activitat diferent és poder gaudir en primera persona la construcció d’un castell des de zero.

Us oferim la possiblitat d’endinsar-vos en el món casteller a través d’una xerrada motivacional i un taller casteller de tipus pràctic, en els quals viureu l’experiència de transformar-vos en una colla castellera!

RECURSOS EDUCATIUS

· Sabeu què és el folre?

· Per què serveixen els contraforts i les crosses?

· Com es diuen els infants que pugen a dalt de tot del castell?

Si la vostra escola, col·lectiu, entitat… està interessada en aprendre tot allò que transmet el món casteller, els valors, els sentiments o el treball en equip, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, i ens adaptarem a les vostres necessitats.

Podeu aprendre d’una manera teòrica i pràctica què són els castells i què suposa formar part d’una colla castellera.

Només cal que us poseu en contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari.