FEM PINYA CONNECTATS

 

Objectiu de 56 ordinadors. Tenim 25 ordinadors

La crisi de la COVID-19 ha portat moltes conseqüències: econòmiques, sanitàries i socials. Ja fa anys, la colla castellera Nens del Vendrell vam iniciar el projecte Fem Pinya, amb l'objectiu de poder ajudar en forma de beques menjador els infants del Vendrell que més ho necessitaven.Ara, aquest projecte ha crescut i ha evolucionat en quelcom més gran, obrint la porta a noves propostes.
Volem ajudar als infants i joves del Vendrell i la comarca sense recursos informàtics a reduir la bretxa digital agreujada per la pandèmia, per tal de poder garantir una correcta escolarització.
L'objectiu inicial és assolir dotar a 56 joves que actualment no disposen d'equip per poder dur a terme les tasques escolars de forma telemàtica.

Ens ajudeu? El teu donatiu és important. Vols saber com fer-ho?

 

COM HI PUC COL·LABORAR?

A TRAVÉS D'APORTACIONS ECONÒMIQUES

Amb Bizum: Podeu fer la vostre donació accedint a Bizum a l'apartat "Fer un donatiu" i buscant la nostra entitat amb el codi 02279.

Amb una transferència bancària: Podeu fer les aportacions al compte bancari del Fem Pinya. Per a més informació contacteu amb nosaltres, a través dels nostres canals:

 

A TRAVÉS D'APORTACIONS D'EQUIPS INFORMÀTICS

També podeu col·laborar donant ordinadors portàtils que ja no utilitzeu i que encara funcionin. Nosaltres els posarem a punt per poder cedir-los.

 

 

COL·LABORA AMB EL PROJECTE FEM PINYA!

Des de l’any 2013 els Nens del Vendrell, amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament del Vendrell i de l’Obra Social "la Caixa", vam iniciar un projecte de beques menjador, per tal de crear un fons que, a través d'aportacions solidàries, permeti becar a infants en situacions desfavorables, perquè puguin accedir al menjador escolar durant el curs i ampliant-se, uns anys més tard, als casals d’estiu.

Durant la crisi de la Covid-19, s’ha reformulat aquest projecte, fent una aportació extraordinària perquè se'n puguin beneficiar, no només els infants, sinó també les famílies en situació de vulnerabilitat, amb l’entrega de targetes moneder per poder-les bescanviar al supermercat.

FEM PINYA BAIX PENEDÈS

L’any 2020, des dels Nens del Vendrell, es decideix fer un pas més en el projecte pel que fa a abast, i reafirmant la seva vocació de colla del Baix Penedès, decideix posar-se en contacte amb el Consell Comarcal, entitat que gestiona les beques menjador a la gran majoria de municipis de la comarca. Així, es crea un fons paral·lel per ajudar a cobrir les necessitats dels infants a través de beques menjador o targetes moneder.

MISSIÓ 2021-2025

El Fem Pinya és un projecte que s’adapta i s’ha d’adaptar a les necessitats de qui més ho necessita, va néixer amb aquest objectiu i té prou flexibilitat per adaptar-se a les necessitats del moment.

A partir de 2020, la onada de solidaritat rebuda dona al projecte Fem Pinya la possibilitat de, sense renunciar a la seva missió inicial, donar cobertura a nous projectes.