Assemblea General Extraordinària 2021

El diumenge 31 de gener gairebé una seixantena de socis i sòcies dels Nens del Vendrell van poder seguir en directe, des de la plataforma digital de Youtube, la celebració de l’Assemblea General Extraordinària de la colla, i van poder conèixer de primera mà el projecte per a aquesta temporada.

L’Assemblea va començar a mans del president, el Joan Huguet Pàmies, amb l’aprovació de l’acta de l’anterior assemblea, així com la presentació i validació dels pressupostos per a aquest 2021 a càrrec del tresorer, el Frederic Pellicer Caralt, que per ara es plantegen amb un escenari sense activitat castellera. L’àrea de gestió seguirà amb el Josep Benedicto Ferriz al capdavant, que també exerceix de secretari de la colla. Les votacions per a l’aprovació dels diferents punts la van dur a terme a través de l’aplicació mòbil pròpia que té l’entitat per a la confirmació als assajos, diades i activitats, l’APPsistència.

Un dels punts a destacar fou la modificació dels estatuts de l’entitat, amb la incorporació d’un apartat que posa de relleu també la tasca social de la colla.

La presentació del projecte per a aquesta temporada es va endur el gruix del temps de l’assemblea, amb la introducció d’un dels plats forts de l’any, les propostes liderades per l’àrea de Valors socials, amb la Marina Traver Jano al capdavant, que aglutina les seccions de Feminisme; Cuidem-nos, que treballarà la salut alimentària de les castelleres i els castellers, i, per últim, el “Fem Pinya”, una iniciativa que l’any passat ja va tenir un creixement exponencial i que aquesta temporada ampliarà els projectes en els quals intervindrà.

L’àrea Social canvia de mans i s’hi posen al davant el Pau Marcé Arroyo i el Jordi Solé Rovira, que fins ara havien format part de la tècnica i l’equip de canalla, respectivament, amb dos punts cabdals: la dinamització del local amb diverses activitats per a tots els públics i l’ampliació de la secció dels Nens Outdoor, que vol sumar disciplines com ara l’escalada, el vòlei o el bàsquet.

La Comunicació de l’entitat també modifica la responsable de l’àrea. Aquest any l’encapçalarà l’Aura Garí López, que ja fa anys que forma part d’aquest equip. Se centraran sobretot en la comunicació externa, a través d’una actualització a fons del web de la colla i noves eines a les xarxes socials.

Pel que fa a la tècnica, el Jordi Pellicer Plasa segueix com a cap de colla. Apostaran per activitats de tecnificació i formació, preparació física, treballar un relleu i crear una estructura a l’alçada de la tornada, a través d’un pla de treball que executaran d’acord amb les directrius que vagi marcant la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Un dels altres objectius cabdals serà la captació de canalla nova i la formació d’aquests infants al més aviat possible.

La Junta pretén buscar la transversalitat entre l’àrea administrativa i tècnica, així com entre les diferents subàrees. El projecte no vol parlar d’objectius castellers, sinó de la creació d’un model unitari i de cohesió de tota la Colla, amb la intenció de dinamitzar el local, potenciar la seva relació amb la resta d’entitats de la vila i revitalitzar els valors i la imatge dels Nens, tant al Vendrell, com a tota la comarca, i, alhora, formar els nous integrants i generar un relleu de futur.

Si us la vau perdre o la voleu recuperar, us deixem l’enllaç de Youtube: Assemblea General Extraordinària 2021