Torna al local, torna a casa!

Al local dels Nens del Vendrell hi torna a haver moviment!

Ja fa unes setmanes que la Coordinadora de Colles Castelleres va publicar un nou pla de represa de l’activitat, seguint les indicacions sanitàries, en què es tornava a contemplar l’inici de la programació amb la canalla. Així doncs, els vendrellencs han activat l’àrea dels més petits aquest mes de maig, amb activitats i dinàmiques sobre les vivències d’aquests últims mesos, a través de propostes com excursions, escalada o classes aèries de circ.

A més a més, amb la reobertura del Bar dels Nens, el passat 30 d’abril, la colla ha iniciat una campanya d’activitats sota el lema “Torna al local, torna a casa!”, amb quatre propostes per al mes de maig. Comencen aquest dissabte 15, amb un vermut electrònic a les 12 h. Divendres 21 és el torn de la xerrada per part de la tècnica, sobre com està la situació castellera i com es farà la tornada, amb el nom “Com tornem a fer castells?”, a les 20 h. Dissabte 22 sortiran del local per anar a fer una ruta caminant al Puig del Lleó. Per últim, dissabte 29 a les 10 h, serà el torn de les dones de la colla, amb una trobada no mixta per compartir un espai segur, analitzar, debatre, riure, curar-se i donar l’oportunitat d’expressar com es senten. En acabat, hi haurà vermut al Bar dels Nens.

Totes les activitats són al local i obertes a tothom, amb inscripció prèvia a l’aplicació mòbil APPsistència dels Nens del Vendrell, ja que l’aforament és limitat. Per a qualsevol consulta es pot fer al correu electrònic nensdelvendrell@gmail.com.