Sant Jordi amb els Nens!

Torna el Sant Jordi presencial als Nens del Vendrell!

Després d’un 2020 amb un Sant Jordi que es va limitar a accions digitals a través de les xarxes socials, aquest 2021 s’il·lumina una mica i obre les portes a tornar a sortir al carrer.

Els Nens del Vendrell volen tornar a tenir contacte amb els seus castellers i castelleres, així com amb tota la població, i han preparat un seguit de propostes per acostar-se als vilatans. Divendres 23 i dissabte 24 d’abril, de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h tindran una paradeta a la plaça Nova, on s’hi podran comprar samarretes, bosses i punts de llibre solidaris per al projecte Fem Pinya CONNECTATS, per dotar d’equips informàtics als joves de 1r i 2n d’ESO del municipi.

A més a més, els infants també podran celebrar Sant Jordi, amb dibuixos sobre com viuen el seu Sant Jordi casteller, que podran portar a la paradeta i s’exposaran.

L’activitat principal que es viurà divendres a la tarda serà la Ruta literària castellera, dissenyada per l’Alfons Morillas, que duran a terme dos membres de la colla. Durant l’itinerari es visitaran diversos punts del centre del Vendrell vinculats amb personatges que han escrit sobre el fet casteller, des d’Espriu fins a Guimerà, Aixalà, Ramon i Soler o Pau Casals, i es podrà conèixer el vincle del personatge amb els castells, mentre es llegeix el text. La ruta es farà a les 17:30 h, 18 h, 19 h i 19:30 h. El punt de sortida serà el Local dels Nens (av. Riera de la Bisbal, 22). El preu serà de 3 €, que es destinaran al Fem Pinya CONNECTATS. Les reserves es poden fer a través de l’APPsistència o al c/e nensdelvendrell@gmail.com.

La solidaritat també arriba a les llibreries i floristeries del poble, que tindran bústies solidàries per fer donacions per al projecte CONNECTATS.

Per últim, les alumnes de l’Aula de ceràmica, juntament amb 3 poetesses de la comarca han dissenyat uns “Poemes en flor”, que es podran comprar per 18 € a la Sala Portal del Pardo, els beneficis dels quals es destinaran al projecte “Fem Pinya”.