Recaptació solidària per al Fem Pinya

Els Nens del Vendrell fan història també des de casa!

Durant tot el cap de setmana passat s’han recaptat més de 1200 € per al projecte “Fem Pinya” a través del canal de Twitch del David Blázquez, casteller de la colla i jugador del FIFA amb el RCD Espanyol.
Així, des del divendres 10 fins al diumenge 12 s’han retransmès en streaming un total de 30 partits, recaptant 235 € el primer dia, 650 € el segon i 404 € el tercer, el que fan un total de 1289 € per al projecte “Fem Pinya”, que ara es destina a targetes moneder per a les famílies més afectades pel Covid-19.
A més dels partits, els Nens van organitzar tot un seguit de directes amb veïns i veïnes de la comarca per cobrir les estones de descans. Diumenge, per exemple, van obrir l’streaming amb l’himne de l’Espanyol tocat al piano pel Lluís Serres, i van connectar amb l’Eugeni Valderrama, jugador professional de la SD Huesca; amb el Lluís Ferrer, jugador d’hoquei del CE Vendrell; amb l’Anna Torrodà, jugadora professional del RCD Espanyol i campiona d’Europa, i amb els membres de RTV El Vendrell Tribuna Vendrellenca. També van oferir un concert en directe del Balta Hurtado i hi van posar el toc casteller fent un quitz amb el Kevin Prados i el Josep Català, dels Nens del Vendrell.
La Colla vol destacar que sempre que es vulgui es poden fer donacions al projecte a través de la seva pàgina web: www.nensdelvendrell.cat/fem-pinya, a més de seguir les diferents campanyes que s’organitzen al llarg de l’any.