Nova col·laboració dels Nens del Vendrell per al Fem Pinya

Els Nens del Vendrell firmen una col·laboració de 9000 € amb CaixaBank i l’Obra Social “la Caixa” per al “Fem Pinya”

Els valors dels Nens del Vendrell segueixen sent el principal fil conductor de la seva temporada, en un any en què han hagut de buscar noves fórmules per treballar, després de la suspensió d’assajos i diades a l’inici del cicle casteller.

Ja fa més de vuit anys que els castellers vendrellencs van engegar el projecte “Fem Pinya”, juntament amb la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament, per poder ajudar a famílies sense recursos amb beques per al menjador dels infants, a través de diverses activitats solidàries, entre les quals destaca l’assaig solidari del gener, que aquest any ha arribar a la xifra més alta d’aportació econòmica. Actualment, aquestes beques s’han transformat amb targetes moneder, per seguir oferint aquesta col·laboració per a les persones afectades per la crisi sanitària.

Si la setmana passada saltava la notícia que els de la camisa vermella havien recaptat 1289 euros gràcies al David Blázquez i la retransmissió que es va fer a través del Twitch dels 30 partits que va disputar al FIFA amb el RCD Espanyol; aquesta setmana sorprenen amb la col·laboració que ha firmat el president de la colla, Joan Huguet, amb CaixaBank i l’Obra Social “la Caixa” per una aportació de 9000 euros, que aniran destinats íntegrament al “Fem Pinya”.

A part de la vessant solidària, la colla segueix oferint activitats, entrevistes, retransmissions i jocs setmanalment a través de les xarxes socials. Aquesta setmana inicien un cicle amb les campanyes més destacades de la seva història, i comencen amb “La tripleta somiada”, amb entrevistes a castellers relacionats amb aquesta fita, diàriament, que culmina amb la retransmissió diumenge, a les 19 h, a través de TV el Vendrell, del documental “La tripleta somiada”.