Presentació del calendari de la temporada 2017

El passat divendres, 10 de març, els Nens del Vendrell van dur a terme la presentació del calendari de la nova temporada. Els responsables d’explicar com serà aquesta temporada van ser el president, Rubén Gaón; el cap de colla, Pere Rovira, i el responsable de sortides, Ting Sheng Bao Yang.

Separant les actuacions de l’any en tres trams diferents, els de Pere Rovira presenten la temporada 2017 amb uns objectius bàsics ben marcats. Tenen clar que per arribar a l’excel·lència han de treballar conjuntament i gestionar les seves forces per actuar al 100%.

17273589_10155040709385270_1726888480_o

Durant aquests primers mesos treballaran de valent per fer nous canvis. De cara al juny es presenten diades de qualitat per agafar embranzida i endinsar-se en un juliol intens de rotació per la comarca del Baix Penedès que els permetrà relacionar-se dins el seu entorn. Aquesta temporada la colla recupera diades on han aconseguit anteriorment realitzar grans castells. Dos exemples en són: la Diada de Misericòrdia de Reus i la Diada d'Emili Miró a Terrassa.

Seguidament, van mostrar el nou disseny del carnet de soci que entrarà en vigència d’aquí a dues setmanes. Aquesta campanya de captació de socis té com a objectiu final garantir la sostenibilitat de la colla amb recursos propis. A més, la colla es troba en un període de cerca de nous patrocinadors per tal d’oferir més avantatges amb el carnet.

Per últim, Rubén Gaón, president dels de la camisa vermella, va presentar el nou leitmotiv de la temporada. Aquest 2017 els Nens del Vendrell aniran acompanyats amb un #ConstruïmFutur. Aquest lema marcarà la dinàmica dels Nens aquesta temporada 2017 i mostra la voluntat de créixer tan qualitativament com quantitativament , treballant pel present sense deixar de banda el futur, creant estructures i rutines perdurables en el temps que garanteixin un creixement sostenible i la continuïtat del model actual que tants èxits els ha portat els últims anys. Un cop acabada la presentació, es va anunciar que l’entrega dels calendaris de butxaca amb totes les diades es durà a terme la setmana vinent.