Comencem a construir els nostre futur: 1r Assaig de la temporada 2017

Després de la ressaca festiva postcarnaval tornem amb l’energia i les ganes a tope per començar un curs que promet, i molt!!!

I com encararem la temporada? Aquí teniu el resum amb els detalls:

DIMECRES 1: REUNIÓ DE PARES I MARES DE CANALLA
No comencem pas el divendres, sinó que el dimecres els pares i mares de canalla teniu una cita al local a les 19:30 h per a la reunió per explicar-vos el projecte de la nova temporada, no us la perdeu que són la part més important dels Nens!

DIVENDRES 3: PRIMER ASSAIG DE LA TEMPORADA!
El primer dia de classe!!! Després d’haver-nos preparat estupendament amb els nous tallers que hem estat fent aquestes últimes setmanes, “Comencem a construir el futur!”. I com ja sabeu, tenim novetats per anar ben preparats. Com que segurament tots vau assistir a les reunions de pinyes sabreu que tindrem una nova APP per confirmar l’assistència a l’assaig i saber on anirem a la pinya.

Per descarregar-vos la nova aplicació us deixem els enllaços de descàrrega i, ben aviat tindreu un vídeo amb tota l’explicació de com funciona:
-IOS: Nens del Vendrell por Angel Casellas Gibert https://appsto.re/es/vBcbhb.i
- Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appsistencia.nensdelvendrell
Si teniu algun problema amb l’aplicació parleu amb el vostre tècnic de referència i us ajudarà amb el que calgui.

I quin horari farem? A les 19:45 h començarà l’assaig de canalla. Així que a les 20 h us esperem per ajudar a les proves de canalla, i a les 20:40 h a les proves de 6. Ja heu vist que tot el món casteller lloa el nostre equip de canalla, i nosaltres som els primers que n’hem d’estar ben orgullosos, i seguir ajudant-los per continuar fent-los grans. No us ho penseu i vingueu una miqueta abans a donar un cop de mà!!!

A les 20 h explicarem els NOUS tallers de tronc, tampoc us els perdeu! A les 21:40 h serem al local i confirmarem que hem arribat amb les noves tauletes que estaran instal·lades a la sala d’assaig. A les 21:45 h prepararem cos i ment amb la RUTINA d'escalfament, que ja hem vist als tallers que ens ajuda molt per encarar l’assaig amb força. I per últim, a les 21:55 h ens enfaixarem per començar puntuals l'assaig!

DIMECRES 8: COMENCEN ELS ASSAJOS DELS DIMECRES
I com que no ens volem adormir i fer un molt bon paper en les primeres actuacions, comencem el dimecres 8 els assajos dels dimecres.
La setmana següent ja començarà la dinàmica d’assajos de dilluns, dimecres i divendres.

No us despisteu, que a les 20:40 h ja heu de ser al local per seguir el procediment que us hem explicat abans!

DIVENDRES 10: PRESENTACIÓ DEL CALENDARI I EL LEIT MOTIVE
I amb l’inici dels assajos la setmana anterior, la del divendres 10 us volem presentar el calendari d'actuacions i el 'Leit Motive' de la temporada. A les 21 h farem la presentació per a la premsa i per a tots els castellers que vulgueu venir a veure quines sorpreses ens esperen aquest 2017!