Es crea el Fem Pinya Baix Penedès

Els Nens del Vendrell creen un nou “Fem Pinya” per a tota la comarca

Aquesta pandèmia està desencadenant una crisi que està afectant molt negativament a la societat i, en certes ocasions, ha tret el millor i el pitjor de cada individu i col·lectiu. Des d’un inici d’aquesta crisi sanitària, la colla castellera Nens del Vendrell ha destacat per ser una de les entitats que ha sabut reinventar-se i aportar el seu granet de sorra a la comunitat, ja fos des de la vessant de l’oci i l’entreteniment, a través de les seves xarxes socials, amb activitats, entrevistes i vídeos, com des de la vessant més solidària, amb el seu projecte “Fem Pinya”.

El “Fem Pinya”, que originàriament era la campanya per dotar de beques menjador als infants del Vendrell que no tenen recursos, durant aquesta crisi sanitària, es va reconvertir en targetes moneder per a aquelles famílies més necessitades. I, durant aquests mesos, ha rebut un gran nombre d’aportacions tant d’entitats com de particulars.

És per això, que la colla vendrellenca ha volgut anar més lluny i ha decidit crear un nou projecte paral·lel al “Fem Pinya” del Vendrell, el “Fem Pinya Baix Penedès”, a través d’un conveni que signarà amb el departament de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès. Amb aquesta nova iniciativa, els de la camisa vermella volen seguir creant sinergies amb entitats de tota la comarca penedesenca.

El funcionament d’aquest nou projecte serà el mateix que la seva versió municipal, mitjançant aportacions que es convertiran en targetes moneder per a les famílies amb dificultats econòmiques de la comarca. Així doncs, a partir d’ara qui vulgui col·laborar amb aquesta iniciativa podrà decidir si la seva donació es destina al “Fem Pinya” del Vendrell, al de la comarca o a tots dos.

La primera aportació que es farà des de l’entitat serà per mitjà de les quotes de socis. Aquest any, que la temporada castellera s’ha vist suspesa, han decidit que, excepcionalment, la meitat de les quotes del 2020 es destinaran al “Fem Pinya” i, d’aquesta part, el 50% anirà a la iniciativa vendrellenca i l’altre 50% al del Baix Penedès.

Així doncs, des de l’associació animen a tothom qui vulgui sumar-se a aquest nou projecte a contactar amb ells per fer les donacions que vulguin.