Tallers de gener dels Nens del Vendrell

Després de l’éxit de l'Assaig Solidari, els Nens duran a terme, com cada any, els tallers de preparació d'inici de temporada. Els Nous Tallers dels Nens del Vendrell s’iniciaran el divendres 27 de gener i acabaran el 17 de febrer.
Els nous tallers comptaran amb dues parts.

  • La primera part, que es durà a terme cada divendres de 20:30 h a 21:30 h, servirà per guanyar eines complementàries per tal de millorar com a castellers i com a colla.
  • La segona part, de 21:30 h a 22:30 h, servirà per començar a rodar estructures i aconseguir guanyar coneixement tècnic.

A més, aquesta edició de tallers compta amb un espai destinat a la canalla. Cada divendres a les 20:00 h es realitzaran activitats perquè treballin tant la tècnica bàsica com les eines complementàries adaptades a les seves necessitats.

Així doncs, en aquest inici de temporada els Nens podran assistir a quatre tallers. La primera dinàmica consistirà en una iniciació al Pilates aplicada als castellers. Aquest taller permetrà millorar la respiració, prevenir les lesions, corregir la postura i millorar l’elasticitat. A aquesta tipologia de taller s’hi afegiran exercicis de treball cooperatiu per tal d’aprendre a treballar en equip.

Seguidament, es treballaran rutines d’escalfament. Depenent de les necessitats com a castellers, aprendran una rutina o altra que els permetrà preparar-se per afrontar els assajos al 100%, prevenir lesions i millorar físicament. A més, per tal de guanyar eines per afrontar mentalment les diferents situacions de la temporada, es realitzaran un seguit d’exercicis de visualització.

Amb aquesta nova edició de tallers els de Pere Rovira s’han marcat l’objectiu de créixer qualitativament. És important saber què estan fent, perquè i com, per tal d’aconseguir guanyar eines complementàries que els ajudin a ser millors castellers tant individualment com col·lectivament.