XX Aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia

El passat diumenge 9 d'abril els Nens del Vendrell actuaven a la plaça de la Revolució de Gràcia per celebrar la Diada de la independència. Acompanyats pels amfitrions els Castellers de la Vila de Gràcia i els Castellers de Berga els de la camisa vermella es preparaven per dur a terme la segona actuació de la temporada.

Els Nens obrien plaça amb una Torre de 7. Va ser la primera Torre de 7 de l'any. En ella s'estrenava tant l'aleta com un dos. Tot i que l'estructura no va donar tan bones sensacions com als assajos previs per problemes de desquadratura per baix, l'avaluació del traspàs de la canalla va ser perfecte.
Un dels objectius dels de Pere Rovira és seguir treballant aquesta torre i tornar-la a portar a plaça tan aviat com sigui possible. Així doncs, queda resolt l'intent desmuntat de la setmana anterior.

En segona ronda els Nens assolien un 4 de 8. Aquest presentava canvis al tronc respecte al de la setmana passada. Els Nens van sentir-se satisfets a l'assumir aquesta estructura amb solvència.

La següent ronda fou protagonitzada per un de 5 de 7 amb el que estrenaven cassola.
Els de Pere Rovira volen intentar portar aquesta estructura més cops a plaça abans de fer un pas superior.

Els Nens van acabar la segona Diada de la temporada amb un vano de 5.

L'objectiu fonamental dels Nens del Vendrell durant el mes d'abril és el de rodar tant aquest conjunt de castells com els castellers en les seves diferents posicions per tal que tothom vagi adquirint experiència i rodatge per preparar-se pels moments forts de la temporada.

Els de Pere Rovira continuen treballant de valent seguint la línia que portaven fins ara per dur a terme diades com la del passat diumenge.
Cal destacar que l'actitud dels de la camisa vermella va ser molt encertada davant del repte que els presentava la diada.

El diumenge 23 d'abril els Nens del Vendrell actuaran a Vilanova i la Geltrú amb motiu de la Diada de Sant Jordi acompanyats pels amfitrions els Bordegassos de Vilanova, els Castellers de Barcelona i la Colla Joves Xiquets de Valls. En aquesta Diada els Nens intentaran fer un passet més amb la intenció de portar la clàssica a plaça si els assajos previs ho permeten.

1a 2a 3a 4a
td7 4d8 5d7 Vd5

Diades relacionades

Actuem amb