XIX Aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia

El passat diumenge 15 de maig, els Nens del Vendrell s’han desplaçat a Barcelona en motiu del XIXè aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia. Els del Baix Penedès han portat per primer cop a la capital el 3d8 i feien, després de 40 anys, la torre de 8 amb folre.

En primera ronda han optat pel 3 de 8, com ja és habitual. El castell ha pujat amb molt bones mides i s’ha coronat còmodament. Aquest era el primer 3 de 8 que els vermells aconseguien descarregar a Barcelona en la seva història.

La torre de 8 amb folre ha estat el castell escollit per a la segona ronda. Després de més de 40 anys, els Nens tornaven a portar la torre folrada a la ciutat comtal (l’última va ser al Camp Nou al 1974). El castell pujava amb serenor fins abans de la carregada on s’ha vist un moviment constant, però sense cap perill aparent. Així aconsegueixen emportar-se la tercera torre de 8 amb folre de la temporada.

Amb la diada encarrilada, era el torn del 4 de 8 en tercera ronda. El carro gros pujava tranquil, segur i mantenint les mides en tot moment, sent així uns dels quatres més plàcids de la temporada.

Per acabar, han posat la cirereta a la diada amb un vano de 5.

La propera setmana els Nens del Vendrell actuaran a Terrassa acompanyats de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els amfitrions, els Minyons de Terrassa.

1a 2a 3a 4a
3d8 Td8f 4d8 Vd5