Fira de Santa Teresa 2017

El passat diumenge 15 d'octubre els de Pere Rovira iniciaven la Diada de la Fira de Santa Teresa a la Plaça Vella de la vila del Vendrell acompanyats per la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Joves Xiquets de Valls.

Davant l'Ajuntament del Vendrell, els de la camisa vermella van iniciar la seva actuació amb un 4 de 9 amb folre. Els de Pere Rovira apostaven fermament per aquesta estructura, ja que l'havien treballat molt en els darrers assajos. Gràcies a aquesta convicció van aconseguir descarregar-lo.

A la segona ronda, van dur a terme un 5 de 8. Aquest castell confirmava un cop més que el tenen, ben ferm, per lluir-lo a plaça.

Seguidament, es va fer una llarga pausa, ja que la colla no podia iniciar la tercera ronda fins que arribés l'equip mèdic per seguretat. Quan finalment es va poder iniciar la tercera ronda, els Nens van apostar per una Torre de 8 amb folre que van descarregar fàcilment.

Per acabar, els de la camisa vermella van realitzar el seu mític Pilar de 6 a la Plaça Vella.

Aquesta Diada simbolitza un premi pels castellers perquè han treballat de valent tota la temporada sense perdre mai l'esperança ni les ganes de seguir per aconseguir les fites actuals.

El proper 21 d'octubre els Nens del Vendrell actuaran a Tarragona amb motiu de la Diada de l'Esperidió.

1a 2a 3a 4a
4d9f 8d8 Td8f Pd6