Festa Major d’Albinyana

El passat divendres 19 d’agost els Nens del Vendrell actuaven a Albinyana, dins dels actes de la seva Festa Major, acompanyats dels Nois de la Torre.

Després d'unes merescudes vacances, els de Pere Rovira tornaven a una cita que tenen marcada al calendari des de fa temps, que els va servir per recuperar sensacions i encarar el tram final de temporada.

Acabat el correfoc i el pregó inaugural de la festa, els de la camisa vermella van obrir actuació amb un 4 de 7 tranquil, que presentava bastants canvis al tronc. El castell es va presentar amb bones mides i no va patir en cap moment.

A segona ronda van encarar un 4 de 7 amb agulla, que es va mostrar plàcid en tot moment, i que fa pensar en tornar-lo a pujar un pis més altre cop.

Per acabar la ronda de castells, els Nens van descarregar un 3 de 7 molt solvent i
sense cap mena de complicació.

A la ronda de pilars, els del Vendrell van culminar la diada amb un pilar de cinc i, posteriorment, dos pilars de quatre.

La propera parada de la colla serà a Igualada, el proper diumenge 28 d'agost, a les 12 del migdia, acompanyats de la Colla Joves dels Xiquets de Valls i dels amfitrions, els Moixiganguers d'Igualada..