Diada de Sant Pere

El passat dissabte 1 de juliol els Nens del Vendrell actuaven a Tarragona acompanyats pels amfitrions Xiquets del Serrallo, Xiquets de Tarragona i Colla Vella Xiquets de Valls. Els de la camisa vermella es preparaven per dur a terme la desena actuació de la temporada.

Els de Pere Rovira obrien plaça amb una Torre de 8. Un cop més, van aconseguir descarregar una torre ben treballada que consolida cada cop més aquesta estructura com un gran valor de sortida.

La segona ronda fou protagonitzada per un 3 de 8. El 3 de 8 va tornar a presentar bones mides, amb peces pensades a seguir rodant un 3 contundent que apropi l'objectiu del 5d8.

En tercera ronda, els Nens del Vendrell apostaven per un 4 de 8, amb peces menys habituals, que va resultà una estructura tranquil.la.

Per acabar, els Nens van realitzar un vano de 5.

Els de la camisa vermella mantenen una dinàmica ben bona que els permet enfrontar els assajos impecablement per arribar als objectius marcats per la Festa Major de Santa Anna. Animen als castellers a repetir la bona actitud de la darrera Diada.

La pròxima actuació dels Nens tindrà lloc el diumenge 9 de juliol a les 13:00 h a la Plaça de l'Om de Banyeres del Penedès.

1a 2a 3a 4a
Td8 3d8 4d8 Vd5