Diada de Sant Jordi 2017

El passat diumenge 23 d'abril els Nens del Vendrell actuaven a Vilanova i la Geltrú amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Acompanyats pels amfitrions, els Bordegassos de Vilanova; els Castellers de Barcelona, la Colla Joves Xiquets de Valls, i la Nova Muixeranga d'Algemesí els de la camisa vermella es preparaven per dur a terme la tercera actuació de la temporada.
 
Els de Pere Rovira obrien plaça amb un 3 de 8, que era el primer de l'any. Després de descarregar aquesta estructura amb fermesa, els Nens es senten forts, ja que era un dels objectius a assolir durant la Diada.
 
En segona ronda els Nens del Vendrell apostaven per un 4 de 8, que també van descarregar amb precisió.
 
La següent ronda fou protagonitzada per una torre de 7. Finalment, aquesta torre fou la segona descarregada de la temporada. Els Nens van quedar satisfets en tornar-la a portar a plaça.
 
Els de la camisa vermella van acabar la tercera diada de la temporada amb 3 pilars de 4.
 
Els de Pere Rovira durant aquest mes d'abril buscaven fer passos ferms per aconseguir tots els objectius plantejats a l'inici de la temporada. Amb aquesta tercera diada queden satisfets, ja que han aconseguit afrontar cada repte amb la fermesa que cada castell requereix.
 
El dissabte 6 de maig a la tarda, els Nens del Vendrell actuaran a Valls amb motiu de la Diada  d'homenatge a Ramon Barrufet, acompanyats pels amfitrions, la Colla Joves dels Xiquets de Valls, i els Minyons de l’Arboç. En aquesta diada els Nens intentaran fer un pas més amb la intenció de preparar-se per als passos posteriors de la temporada.

1a 2a 3a
3d8 4d8 Td7

Diades relacionades

Actuem amb