Diada del Pati de Valls 2017

El passat dissabte 10 de juny els Nens del Vendrell actuaven a Valls acompanyats pels per la CJXV, Castellers de Barcelona, Moixiganguers d'Igualada i Castellers de Vilafranca. Els de la camisa vermella es preparaven per dur a terme la vuitena actuació de la temporada.

Els de Pere Rovira obrien plaça amb un 4 de 8, que era el sisè de l'any. Aquest castell és una estructura que realment dóna bones sensacions a la Colla. La segona ronda fou protagonitzada per un 3 de 8. Aquest castell comptava amb l'estrena d'una aleta i una alineació de tronc lleuger que repetia pee 2n cop. Els Nens van haver de desmuntar-lo degut a una rebrincada. En tercera ronda, els Nens del Vendrell apostaven per la torre de 7. La colla volia tornar a agafar confiança amb la Torre de 7 i va aconseguir-la impecablement, cosa que dóna confiança de cara a tornar - la a pujar un pis més ben aviat. A ronda de repetició, els Nens intentar aconseguint finalment descarregar un bon 3, sobraposant-se al primer intent desmuntat.

Seguidament, els de Pere Rovira van estrenar el pilar de 6. Van demostrar tota la feina que s'havia fet des dels baixos fins l'enxaneta. El pilar va ser defensat de manera espectacular fins l'últim moment. Per acabar, els Nens van realitzar dos pilars de 4.

La colla agraeix l'assistència dels castellers, ja que la Diada va ser força llarga.

Els de Pere Rovira tenen la intenció d'agafar confiança en aquestes estructures per així anar aconseguint fer passos superiors durant la temporada. La pròxima actuació dels Nens tindrà lloc el diumenge 18 de juny al Barri de les Corts de Barcelona. Actuaran acompanyats pels Castellers de Sants i els Marrecs de Salt.

1a 2a 3a 4a
4d8 3d8 Td7 Pd6

Diades relacionades