Diada Nacional de Catalunya

El passat dissabte 10 de setembre els Nens del Vendrell tornaven a una de les poblacions amb més història i tradició castellera, la Bisbal del Penedès. Acompanyats dels Moixiganguers d’Igualada, els Castellers de Sants i els Bous de la Bisbal, els de la camisa vermella es van plantejar una actuació d’alt nivell.

Els Nens obrien plaça amb el quart 4 de 8 amb l’agulla del curs. L’execució del castell va ser perfecta i no va perdre les mides en cap moment. Sembla que la confiança amb aquest castell és tan alta que són capaços d’obrir la seva actuació amb una estructura d’aquesta magnitud.

El plat fort vindria en forma de 3 de 9 amb folre en segona ronda. Els de Pere Rovira havien treballat de valent després de vacances per portar aquesta estructura al més aviat possible a plaça. Tot i la intensitat dels assajos i les bones sensacions que això va generar, el resultat no va ser l’esperat. El tres pujava sense cap mena de complicació fins que a la carregada un tremolor general en tota l’estructura va fer patir l’estructura que va cedir quan dosos estaven baixant.

En última ronda van portar un 4 de 8 tranquil que els serveix per anar rodant aquesta estructura de cara a un possible 4 de 9 amb folre.

Els Nens van acabar la diada amb un pilar de 6 i posteriorment amb tres pilars de quatre.

La propera setmana la Colla tindrà el cap de setmana ple de moviment. Dissabte 17 organitzen el "Dissabte dels Nens" amb diverses activitats que tindran lloc a la Rambla del Vendrell dirigides als més petits. I diumenge 18 es desplaçarà fins a Vilanova i la Geltrú a celebrar la diada d'Albert Salvany. Serà al migdia, acompanyats dels Castellers de la Vila de Gràcia i els amfitrions, els Bordegassos.