Diada inici de temporada 2017

El passat diumenge 2 d’abril  els Nens del Vendrell tornaven a actuar a la plaça Vella, indret històric per a la colla vendrellenca. Acompanyats dels Bordegassos de Vilanova, els de la camisa vermella es preparaven per dur a terme la primera actuació de la temporada. 
 
Els Nens obrien plaça amb un 5 de 7. Els de Pere Rovira apostaven per treballar amb canalla estrenant rols nous al castell. L'execució del castell va ser perfecta. 
 
El plat fort vindria en forma de 4 de 8 en segona ronda. Aquesta estructura comptava amb estrenes al tronc. Gràcies també al volum de camises a plaça, el castell fou un èxit. 
Els de Pere Rovira havien treballat de valent els primers assajos per portar a plaça aquesta estructura.
 
Els de la camisa vermella van dur a terme una torre de 7 que comptava també amb estrenes al pom de dalt. Aquesta va acabar sent un intent desmuntat, ja que tot i que tenia una bona mida i no presentava complicacions aparents, en el moment de la traspassada la canalla va tirar enrere. Pere Rovira afirma que aquests nous rols al pom es seguiran treballant. 
 
Seguidament, els Nens van dur a terme un 3 de 7. Comptant també amb un pom nou l'estructura va funcionar a la perfecció. Els Nens van acabar la primera Diada de la temporada amb un vano de 5.
 
Els de la camisa vermella van quedar satisfets en portar a plaça en primera diada un castell de 8. Aquesta fita es va poder assolir amb solvència en haver dut a terme uns assajos previs eficaços. La primera Diada dels de Pere Rovira va comptar amb un bon volum de castellers. Fou un bon diumenge per fer Diada i per fer colla, ja que posteriorment van celebrar el tradicional dinar d'inici de temporada a Tomoví.
 
La propera setmana els Nens es desplaçaran fins a Gràcia, Barcelona,  per celebrar la Diada de la independència, a les 12 h a la plaça de la Revolució. Estaran acompanyats pels amfitrions, els Castellers de la Vila de Gràcia i els Castellers de Berga.
 

1a 2a 3a 4a
5d7 4d8 3d7 Vd5