Diada d’inici de Temporada al Vendrell

El passat diumenge, 10 d’abril, la plaça Vella del Vendrell tornava a viure una gran jornada castellera. Acompanyats dels Bordegassos de Vilanova i dels Sagals d’Osona, els Nens del Vendrell engegaven la temporada amb les intencions ben clares: descarregar els castells de 8 bàsics al més aviat possible; i així ha estat. Amb la puntualitat que ens tenen acostumats, els de la camisa vermella obrien plaça amb la torre de 7, una torre que ja havien descarregat a assaig unes quantes vegades. El castell ha començat amb bones mides, però a l’hora de la descarregada rebia un petit tremolor que han sabut resoldre fins al final.

Un cop trencat el gel, els de Pere Rovira han apostat fort i han optat per enlairar el 3d8. Un tres que presentava problemes als pisos superiors abans de la carregada, però que han sabut solucionar quan el descarregaven. D’aquesta manera els Nens s’anotaven el primer castell de 8 de la temporada i aconseguien descarregar el 3 més matiner del seu historial.

Amb la diada encarrilada, ha arribat el moment del 4d8. El carro gros ha pujat àgil i sense cap tipus de problema aparent.

Per finalitzar, els del Baix Penedès han acabat amb un vano de 5 i tres pilars de 4.

1a 2a 3a 4a
Td7 3d8 4d8 Vd5