Diada de Sant Jordi a Vilanova i la Geltrú

El passat diumenge 24 d’abril, els Nens del Vendrell actuaven per tercer any consecutiu a la diada de Sant Jordi a Vilanova i la Geltrú, acompanyats de la Colla Joves Xiquets de Valls, els Castellers de Barcelona i la colla amfitriona, els Bordegassos de Vilanova.

Els de la camisa vermella han calcat la diada que oferien tot just un any en el mateix escenari: la tripleta de 8. Han obert diada amb el segon 3 de 8 de l’any. El castell ha pujat serè i amb bones mides i el descarregaven sense cap tipus de problema aparent.

Amb el 3 de 8 a la butxaca era el torn de l’esperada torre de 8 amb folre. Tot i no pujar del tot còmode, els de Pere Rovira tenien el convenciment que la feina feta a l’assaig és la clau de l’èxit dels vendrellencs. I així ha estat, per segon any consecutiu descarregaven la seva primera torre de 8 de l’any. Una torre que s’ha modificat tant a la zona de tronc com a la zona de folre.

Aquesta versatilitat que tenen els Nens fa preveure que els hi espera una altra temporada d’èxits.

En tercera ronda, la colla degana del Baix Penedès descarregava el tercer 4 de 8 de la temporada, que ha servit per fer rotacions i estrenar alguna peça als pisos superiors.

Per finalitzar, han acabat amb un vano de 5, en una diada pletòrica que serveix per agafar confiança i plantejar-se reptes superiors.

La propera setmana els Nens no tenen diada, però hi haurà jocs de taula durant tot el dia al local oberts a tothom.

1a 2a 3a 4a
3d8 Td8 4d8 Vd5