Actuació a Les Corts 2017

El passat diumenge 18 de juny els Nens del Vendrell actuaven a Barcelona acompanyats pels Marrecs de Salt i els Castellers de Sants. Els de la camisa vermella es preparaven per dur a terme la novena actuació de la temporada.

Els de Pere Rovira obrien plaça amb una Torre de 8. Volien començar la Diada aconseguint confiança i fermesa, tan física com mental i ho van aconseguir amb una torre ben treballada. La segona ronda fou protagonitzada per un bon 3 de 8. El 3 de 8 va ser molt tranquil, com tots els castells de la Diada. Aquesta estructura els servirà per encarar-se cap a nous passos. En tercera ronda, els Nens del Vendrell apostaven pel 4 de 8, que va ser assolit amb bones mides.

Seguidament, els de Pere Rovira van dur a terme un pilar de 6. Després de la defensa èpica de la setmana passada es va notar menys nerviosisme. Va ser un pilar ràpid i impecable. Per acabar, els Nens van realitzar dos pilars de 4.

La colla està molt contenta per la feina feta i per la bona actuació duta a terme al costat de les colles que els acompanyaven. Seguiran treballant per aconseguir mantenir les mateixes fites de cara a les pròximes diades.

Les pròximes actuacions dels Nens tindran lloc el dissabte 1 de juliol a la tarda al Barri del Serrallo (Tarragona) amb els Xiquets del Serrallo, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Xiquets de Tarragona. El diumenge 2 de juliol els de Pere Rovira actuaran a la tarda a Calafell platja davant de l'estàtua del pescador amb els Nois de la Torre.

1a 2a 3a 4a
Td8 3d8 4d8 Pd6