91è anniversari dels Nens del Vendrell

El passat diumenge 4 de juny els Nens del Vendrell actuaven a casa seva acompanyats pels Castellers de la Vila de Gràcia i els Xiquets de Reus. Els de la camisa vermella es preparaven per dur a terme la setena actuació de la temporada, actuant aquest cop a la seva plaça històrica.

Els de Pere Rovira obrien plaça amb un 3 de 8, que era el cinquè de l'any. El castell es va tornar a assolir amb molt bones mides. La segona ronda fou protagonitzada per una torre de 8 amb folre. Aquesta era la segona torre de 8 de la temporada. Va ser carregada amb solvència però va patir una lleugera tremolor que va fer que la torre només fos carregada. Els Nens havien treballat per aquesta torre i no deixaran de fer-ho. En tercera ronda, els Nens del Vendrell apostaven per un 4 de 8 que va ser descarregat amb fermesa. Els de la camisa vermella van acabar la diada amb un vano de 5.

Els de Pere Rovira van realitzar uns brutals assajos en les darreres setmanes per arribar amb força a la Diada del seu Aniversari. Després d'aquesta Diada en una plaça històrica com ho és la Plaça Vella, els Nens seguiran treballant amb confiança i determinació per seguir millorant i assolint reptes com ho han fet fins ara.

La pròxima actuació dels Nens tindrà lloc el dissabte 10 de juny a les 18h a la Diada del Patí a Valls. Actuaran acompanyats per CJXV, Castellers de Barcelona, Moixiganguers d'Igualada i Castellers de Vilafranca.

1a 2a 3a 4a
3d8 Td8c 4d8 Vd5

Diades relacionades

Actuem amb

4_-5cp1b 5_ItSwGa