90è Aniversari dels Nens del Vendrell

El passat diumenge 5 de juny, els Nens del Vendrell van celebrar la seva diada d'aniversari a l'emblemàtica plaça Vella, acompanyats dels Castellers de la Vila de Gràcia i dels Xiquets de Reus.

Van obrir l'actuació amb la torre de vuit amb folre. A la carregada la construcció va patir un tremolor que van intentar dominar fins al final, tot i així, van aconseguir carregar-la.

Després de la caiguda, tot i que no hi va haver lesions, van encarar la diada amb precaució i van optar per la tripleta de vuit, aparcant el 5d8 per a un futur proper. Així que en segona ronda van optar pel 4d8, que va demostrar com van saber reaccionar després de la caiguda, tirant la diada endavant i amb actitud, amb un quatre de vuit de postal.

En l'última ronda, els de Pere Rovira van optar pel tres de vuit, que en tot moment va tenir bones mides i va pujar lleuger.

Per acabar la diada, els Nens del Vendrell van optar per un vano de 5 i, posteriorment, 5 pilars de 4 per cloure una diada de la qual se'n poden sentir orgullosos.

Un cop finalitzada l'actuació, els de la camisa vermella van celebrar el tradicional dinar d'aniversari al local de la colla i, posteriorment, va tenir lloc el Concurs d'apilar caixes, amb un èxit de participació.

La propera setmana els vermells tenen cita a Valls, per a la diada del Pati, el diumenge 12 de juny, amb els Castellers de la Sagrada Família, els Encantats de Begues i els amfitrions, la Colla Joves Xiquets de Valls.

1a 2a 3a 4a
Td8fc 3d8 4d8 Vd5