Diada Inici de Temporada 2018

Ja tenim aquí la PRIMERA DIADA DE LA TEMPORADA. Avui encetem l’última setmana d’assajos abans de la Diada d’Inici de Temporada al Vendrell. Així que aquesta setmana us demanarem una mica més, i que estigueu al 200% per acabar de treballar els castells que portarem el pròxim diumenge a plaça Vella.

+ COSES…

CALENDARI DE BUTXACA

Ja tenim disponibles els calendaris de butxaca amb totes les Diades d’aquesta temporada. A partir d’avui dilluns, el podreu recollir a l’assaig.

MOCADORS CASTELLERS GROCS

La Colla ha comprat uns quants mocadors grocs en solidaritat amb els presos polítics, si en voleu un, li podeu demanar al Joan Borrell en acabar l’assaig al preu de 5 €.

VIATGE A EUSKADI

Ja ho tenim tot tancat per al viatge del 21 i 22 d’abril a Euskadi. En els pròxims dies rebreu un mail explicatiu amb tota la informació. De moment us avancem:

Preu del viatge: 50 € socis / 65 € no-socis.

Primer pagament: dimecres 6 d’abril. El mateix dia es repartiran les butlletes per al sorteig d’una panera amb les que us podreu estalviar 25 €.

Descomptes per venir a assajos i Diades: Et pots estalviar fins a 15 € (5 € per assaig i/o Diada) venint als assajos dels dies 4, 6 i 13 d’abril i a la Diada de Salt el dia 14 d’aquest mes. A partir d’aquest dimecres us farem entrega de la cartilla que haureu de segellar als assajos i/o Diada.

Com hem dit sempre, els castells es fan a l’assaig, així que necessitem apretar fort aquesta setmana per poder gaudir de la primera Diada de l’any.

cartell Diada inici temporada 2018