Festa Major de Torredembarra, Santa Rosalia

Els Nens del Vendrell van actuar el passat diumenge 4 de setembre a Torredembarra, en motiu de la Festa Major de Santa Rosalia, al costat dels Xiquets de Tarragona i de la colla local, els Nois de la Torre. La cita, ja habitual en els últims anys de la colla baix penedesenca, ha servit per tornar a agafar bones sensacions amb la gamma alta de 8 i així tornar a agafar rodatge de cara a les següents diades.
Els vermells obrien diada amb el setzè 4 de 8 del curs. El castell no va presentar cap tipus de problema i els hi servia per escalfar motors de cara al repte que afrontarien en segona ronda. A l’assaig, ja han col·locat quints al quatre folrat i treballen de valent per poder presentar-lo a final de temporada.
Com ja havia anunciat divendres a l’assaig el seu cap de files, el Pere Rovira, aquest últim tram de temporada passa per tornar a agafar sensacions en totes les diades restants. I en aquest cas es traduïa en poder fer el 4 de 8 amb l’agulla a Torredembarra. El castell va pujar en la primera temptativa, tot i que poc a poc va anar perdent la seva forma, i va tenir un pèl de nerviosisme quan el pilar s’intruïa a dins del quatre. Aquest petit nerviosisme es va traslladar al pilar que, van haver de defensar-lo per poder descarregar-lo. És el tercer quatre amb l’agulla de la temporada i el quart de tot el seu historial. Els Nens descarregaven per primer cop aquesta estructura durant la Fira de l’any passat, i sembla que ja li tenen agafades les mides, perquè l’han descarregat totes les vegades que l’han provada.
En l’última ronda van descarregar un plàcid 3 de 8 que els va de servir per anar rodant aquesta construcció i poder pujar-la un pis més en les properes setmanes. Ja en sumen quinze aquesta temporada.
A la ronda de pilars els Nens del Vendrell van tornar a demostrar el seu potencial amb els pilars de mèrit descarregant un nou pilar de 6. Acte seguit van concloure la diada amb un pilar de cinc i dos de quatre.
De cara a l’últim tram de temporada, la colla vendrellenca té una cita dissabte 10 de setembre a les 17:30 h, que actuaran a la Bisbal del Penedès en motiu de la Diada Nacional de Catalunya, juntament amb els Castellers de Sants, els Moixiganguers d’Igualada i els amfitrions, els Bous de la Bisbal. Aquella mateixa tarda s’inaugurarà, a les 17 h, al CMC una exposició fotogràfica que commemora el 90è aniversari dels Nens.
Diumenge 11 de setembre al matí, els de la camisa vermella participaran en l’ofrena floral al mestre Pau Casals, i a la tarda, a Tarragona, assistiran a la manifestació organitzada per l’ANC i Òmnium Cultural.
A més, els propers dies la colla llençarà una nova campanya per encarar aquest #ÚltimTram, en què han preparat un ampli ventall d’activitats durant tot el mes de setembre i octubre.

Book Online