Assemblea General Extraordinària 2020

El diumenge 26 de gener del 2020, al Centre cívic L’Estació, es va celebrar l’Assemblea General Extraordinària dels Nens del Vendrell, amb un gran nombre de socis que van assistir a l’acte per descobrir el nou projecte i els canvis de la temporada.

La gran novetat de l’assemblea fou la presentació i aprovació del projecte de la junta entrant per a aquest 2020. Si bé la junta del 2019, encapçalada pel Francesc Huertas i el Daniel Doria, com a caps de colla, i la Maria Cunillera, a la presidència, van presentar un projecte per a dos anys; durant la temporada passada hi va haver moltes baixes que s’han hagut de cobrir per afrontar amb força la temporada 2020.

Per una banda, la nova junta dels Nens del Vendrell aposta per reforçar la part administrativa de la colla. Així, el nou president serà el Joan Huguet, qui la temporada passada ja va ser cap de pinyes, i anirà acompanyat del Valentí Usón, a la vicepresidència. La tresoreria dels de la camisa vermella continuarà a mans del Frederic Pellicer; així com la secretaria, amb el Josep Benedicto, qui també encapçalarà l’Àrea de Gestió. Per últim, el Pere Montserrat i el Carles Herrera seran qui dirigiran l’Àrea Social i l’Àrea de Comunicació, respectivament, dues de les parts de la colla que més es potenciaran.

Pel que fa a la tècnica, també es van presentar moltes novetats. Al capdavant dels Nens del Vendrell hi haurà el Francesc Huertas, qui ja va ser cap de colla l’any passat, i el Jordi Pellicer, que ja havia format part de la tècnica, i que, a més a més, encapçalarà l’Equip de Pinyes. La cap de Canalla d’enguany serà l’Anna Palop, i a Troncs continuarà la Maria Peña al capdavant.

El proper esdeveniment que es prepara a l’agenda dels del Vendrell serà l’Assaig solidari que organitzen cada any, el proper divendres 31 de gener, a les 21 hores al local de la colla, els beneficis del qual es destinen al projecte Fem Pinya, que beca a infants sense recursos amb beques menjador.